Poctivý fernet připravovaný původními postupy z patnácti bylin dělá z Černého Barona opravdový lihovarský unikát.
Základem fernetu Černý Baron je macerace digestivních bylin. K tomu, aby byla dodržena vysoká kvalita nápoje, používáme pro výrobu Černého Barona patnáct druhů bylinek z oblasti Středomoří, kde fernet vznikl asi před třemi stoletími v tamních klášterech.
Kromě pečlivého výběru bylinek a důsledného dodržení tajné receptury dbáme na dostatečně dlouhou dobu zrání. Díky tomu a poctivě odvedené práci může nést Černý Baron titul prvotřídního fernetu s plnou, již po staletí tradiční, lihovostí 40 %.
vyvážená, zaoblená a výrazně hořká chuť je znakem dobře vyluhovaných bylin.
nejlépe chutná samostatně nebo v kombinaci s tonikem. Pro odlehčení typicky hořké chuti můžete přidat ovocné džusy a šťávy.